Hem Fotboll Målkalas i Skillingaryd

Målkalas i Skillingaryd

Det blev en målfest utan dess like när Skillingaryds IS mötte Norrahammars IK i fotbollsfemman på Movalla i Skillingaryd. Matchen slutade 5-5 efter en spännande och händelserik kamp.

Skillingaryds tog ledningen tidigt i matchen följt av ett självmål av NIK som ökade deras ledning till 2-0 innan halvtid. Gästande Norrahammar svarade starkt i andra halvlek, med mål av Stefan Koutcho och Aram Taha Osman, som även kvitterade till 3-3 och bidrog med ytterligare ett mål.

Matchen fortsatte i ett högt måltempo med Skillingaryds IS som återtog ledningen genom Theo Gustavsson. NIK gav sig dock inte och Kristian Chamai kvitterade slutligen i 90:e minuten, vilket fastställde slutresultatet till 5-5.

Både lagen fick dela på poängen i en match som bjöd på både dramatik och hög spänning.