Hem Fotboll Tredje raka och islossning för HIK

Tredje raka och islossning för HIK

Efter en tyngre period verkar det nu ha lossnat för Hovslätts IK:s herrar i division 4. Under torsdagen besegrade man Kulltorp på hemmaplan med 5–2.

Bild från tidigare match. Foto: Henrik Skoglund

Tidigare under seriespelet har inte Hovslätt mäktat med att göra fler än tre mål i någon match, vilket inträffat vid tre tillfällen.

I kvällens match satte Oliver Widell det första målet i den sjunde minuten. Mot slutet av halvleken ökade Rasmus Simmeborn på Hovslätts ledning till 2–0.

Men Kulltorp kom tillbaka med en reducering i den andra halvleken. Men Hovslätt svarade omgående med att på några minuter ta matchen till 4–1 genom mål av Gustav Atterling och Oliver Widell som gjorde sitt andra mål för matchen.

Ännu en reducering från gästerna kom men på tilläggstid kunde Isak Karlsson göra 5–2.