Hem Fotboll Kross i återstarten för MIF

Kross i återstarten för MIF

Månsarps herrar fick minst sagt en flygande start på höstsäsongen när man på hemmaplan besegrade Bottnaryd med hela 7–2 i återstarten av fotbollssexan.

Matchen var mållös under de första 20 minuterna. Emil Nero Grande gav hemmalaget ledningen, men Bottnaryd kvitterade direkt. Men innan den första halvleken skulle ta slut så hade Johan Thisell och William Gutegård satt MIF i en tvåmålsledning.

Gutegård såg med sitt andra mål för aftonen till att göra 4–1 i inledningen av den andra halvleken. Bortalaget reducerade ännu en gång. Men till syvende och sist var Månsarp det starkare laget.

Johan Thisell och William Gutegård gjorde tre mål vardera för MIF. Notabelt är att hemmalaget fick klara sig utan sin rutinerade målvakt Oskar Ek som skadade sig tidigare i veckan i en b-lagsmatch. Daniel Sigfridsson vaktade målet istället.