Hem Fotboll Ingen lyckad återstart - föll med tvåsiffrigt

Ingen lyckad återstart – föll med tvåsiffrigt

MIF:s damer har bara vunnit en match under säsongen. Återstarten efter sommaruppehållet blev ingen vidare bra historia heller och man föll med hela 0–12 på hemmaplan.

Det ska nämnas såklart att Månsarp har ett för säsongen nystartat lag och topplaget Hallby kom till Månsarps IP denna augustikväll med en nolla i förlustkolumnen.

1–0 till gästerna kom relativt tidigt. Men hemmalaget gav inte slaget förlorat och stod upp bra mot motståndet. Men när tvåan kom efter drygt 20 minuter spelade så kunde Hallby brutalt kapitalisera på det och göra ytterligare fem mål innan pausvilan.

Naturligtvis var slaget förlorat för MIF och Hallby kunde defilera in fem nya mål i den andra halvleken för att fastställa storsegern.

Bild från dagens match. Foto: Henrik Skoglund