Hem Fotboll Topplaget starkast i derbyt

Topplaget starkast i derbyt

Topplaget NGIS mot slagpåsen Månsarp. Det kan väl bara sluta på ett sätt? Norrahammar vann bortaderbyt med 4–0 – men segern satt hårdare inne än vad resultatet visar.

NGIS firar sitt första mål. Foto: Henrik Skoglund

Månsarps damer har haft en tendens under säsongen att hålla motståndarna stången i cirka 20 minuter innan man släpper in första målet.

Bortalaget hade förvisso en boll inne efter cirka 20 minuter spelade under måndagskvällen. Men det målet dömdes bort för offside.

Istället skulle det dröja till matchminut 33 innan Rebecka Svensson Rehn hittade rätt. NGIS, som innan målet föreföll en smula frustrerat, kunde av bara farten göra två mål till genom ytterligare ett från Rebecka Svensson Rehn samt Emelie Wall.

Matchen såg ut att sluta 3–0 till gästerna. Månsarp kämpade väl och bjöd upp till bra motstånd. På tilläggstid kunde Esther Magnusson sätta dit den fjärde bollen.