Hem Fotboll Bildextra: Sanslös upphämtning av MIF

Bildextra: Sanslös upphämtning av MIF

Månsarps herrar stod för en hejdundrande comeback under torsdagskvällen när man hämtade upp 1–4 till 4–4 på dryga kvarten hemma mot Österängen.

Gästerna var det bättre laget under den första halvleken. Samtidigt var de inte så pass överlägsna som 4–1 kan ge sken av, istället var de rejält effektiva när lägena uppstod och bjöd bland annat på fotbollsgodis när de prickade in en frispark.

I paus var det absolut ingenting som talade för MIF. I början av den andra halvleken fick Österängen en spelare utvisad, men det skulle dröja innan hemmalaget kunde kapitalisera på den fördelen.

I den 72:a minuten kunde lagkaptenen Erik Gustavsson reducera till 2–4. Tio minuter senare kunde Marcus Kohl skapa rejäl nerv i matchen med sitt 3–4-mål. I den 90:e minuten kunde sedan Jonas Rydh pricka in kvitteringen.

MIF:s första mål i matchen gjordes av Sebastian Sigfridsson.