Hem Fotboll TSK föll i målkalas

TSK föll i målkalas

Kvaljagande FC Vetlanda tryckte gasen i botten i mitten av den andra halvleken. Den knocken hämtade sig inte Taberg ifrån utan föll med 3–5.

Bakom suveräna Tranås finns det en kvalplats upp mot division 2 att slåss om. Vetlanda har just nu trumf i den jakten. Man tog också ledningen i dagens match med kvarten spelad, men strax innan pausvilan kunde Amanda Almgren kvittera.

TSK kunde sedan ta ledningen tio minuter in i den andra halvleken efter ett självmål av hemmalaget. Men inte ens en kvart senare stod det hastigt och lustigt 4–2 till hemmalaget. Detta efter tre snabba mål.

TSK skulle reducera i matchminut 78 genom Clara Sandqvist men bara en minut senare tilldömdes Vetlanda en straff som man förvaltade.

Bild från en tidigare match. Foto: Henrik Skoglund