Hem Fotboll Chockstarten gav NIK vinsten

Chockstarten gav NIK vinsten

Skillingaryd hade inget att sätta emot när man besökte Åsavallen under lördagen. Norrahammars IK kunde vinna med 3–0 efter två strutar av William Ahlqvist.

Nämnde Ahlqvist satte ettan redan i den första spelminuten och gav hemmalaget ett resultat att spela på. Samme man var sedan nästan lika snabb i den andra halvleken när han gjorde 2–0 i den tredje minuten.

Lagkaptenen Aram Taha Osman avslutade sedan målskyttet i slutet av matchen när han gjorde 3–0 på straff.

Med två matcher kvar av serien så innebär detta att NIK har allt i egna händer. Man har toppkonkurrenten Mariebo på bortaplan nästa vecka innan TSK väntar på hemmaplan i serieepilogen. Något som alltså kan bli en helt avgörande match om vem som tar klivet upp i division 4.