Hem Fotboll Hämtade ikapp - men tappade

Hämtade ikapp – men tappade

Det höll nästan på att räcka till poäng för NGIS. Men återigen fick man se sig besegrade. Bosna vann på hemmaplan med 4–3.

Efter 20 minuter hade Bosna tagit ledningen med 2–0. Tvåan satt genom en straff och bara minuter efter det fick Norrahammar möjligheten från elva meter. Tim Jardefors gjorde inget misstag utan satte dit straffen.

Fyra minuter senare tilldömdes NGIS en frispark och även här var det Tim Jardefors som kunde sätta bollen i nät.

Oavgjort. Men Norrahammar är bräckliga just nu och innan paus kunde Bosna återta ledningen.

Men NGIS gav sig inte. Martin Skaar kvitterade återigen tillställningen. Men hemmalaget svarade exakt så som de gjort tidigare under matchen och satte segermålet med kvarten kvar.