Hem Fotboll NIK upp på kvalplats

NIK upp på kvalplats

Norrahammars IK besegrade Klevshult på hemmaplan under fredagskvällen med 2–0. Man bäddade med det för en intressant höst.

NIK stod för en stark vår där man avslutade med två raka segrar. Det följde man upp i återstarten genom seger hemma mot Klevshult. Matchen avslutades irriterat när Tobias Bogdanoff drog på sig ett rött kort i den 74:e minuten.

I slutet av matchen drog Petter Kalbe på sig sitt andra gula och visades därför ut. Men innan korten så hade NIK redan gjort sina två mål. Efter en mållös första halvlek så kunde Jonathan Alm spräcka nollan med kvarten spelad av den andra. Sju minuter senare satte Joel Zander dit tvåan.

Toppstriden ser onekligen intressant ut inför hösten. Sex lag inom fyra poäng. NIK har två poäng upp till förstaplatsen.