Hem Fotboll Tildas dubbel gav tre efterlängtade poäng

Tildas dubbel gav tre efterlängtade poäng

TSK-tjejerna lyckade på hemmaplan under torsdagen besegra Fredriksdal/Äng med 3–2. Tilda Berggren blev tvåmålsskytt för hemmalaget.

Det börjar dra ihop sig i fotbollsserierna och för Tabergs SK handlar det i mångt och mycket om att klara nytt kontrakt i trean. Formen innan sommaruppehållet var minst sagt svajig och det har inte varit så speciellt mycket bättre under hösten heller.

Även under torsdagskvällen hamnade laget i underläge när bortalaget tog ledningen i mitten av den första halvleken. Tilda Bergren nickade dock in kvitteringen i den 45:e minuten.

Samma Berggren kunde 20 minuter in i den andra halvleken ge sitt lag ledningen och i den 72:a minuten kunde Nikolina Celebija utöka efter mål på en hörna.

Fredriksdal/Äng reducerade i den 89:e minuten, men TSK höll undan och tog sig dessutom över nedflyttningsstrecket.

På söndag väntar ännu en viktig streckkamp när Torpa strax under strecket kommer på besök.