Hem Fotboll TSK kom igen mot slutet

TSK kom igen mot slutet

Bild från tidigare match. Foto: Henrik Skoglund

Tabergs SK spelade sin andra raka oavgjorda match när de mötte Gislaved på hemmaplan. Matchen slutade med resultatet 4-4.

Matchen började med att FC Gislaved tog ledningen redan i den 22:a minuten genom Behar Ferizi, men Tabergs Felix Petersson kvitterade snabbt en minut senare. Bortalaget återtog ledningen genom ett självmål från Taberg, och innan halvleken var slut hann Edin Hamzic göra både ett mål och få en varning för bortalaget. Linus Grandt skulle dock snygga till halvtidsresultatet till 2–3.

I andra halvlek ökade Hamzic på Gislaveds ledning till 4-2, men Tabergs kämparanda lyste igenom. Först reducerade Jacob Blomgren med ett straffmål i 80: eminuten, och på övertid lyckades Taberg få in kvitteringen till 4-4 genom ett nickmål.

Matchen var händelserik med flera varningar till båda lagen, men Tabergs SK visade att de aldrig ger upp.