Hem Fotboll TSK tog andra segern - vände och vann

TSK tog andra segern – vände och vann

TSK:s b-lag i damernas division 4 har hittills haft en tung säsong. Men i sista matchen innan sommaruppehållet vände man på ett underläge hemma mot Skillingaryd och kunde vinna med 4–3.

Redan efter 20 minuter hade bortalaget Skillingaryd en ledning med 2–0 och det såg återigen ut att bli en förlust för TSK.

Tilda Berggren skänkte dock ett visst hopp till hemmalaget när hon i den 30:e minuten reducerade. Men SIS släckte dock det hoppet med sitt 3–1 innan paus.

Tilda Berggren var dock inte klar för aftonen och i inledningen av den andra halvleken kunde hon ånyo reducera. Sedan klev Ida Ljungblad in i handlingen och på tre minuter satte hon både kvitteringen till 3–3 och ledningsmålet, som skulle visa sig bli det matchavgörande målet.

Andra segern för säsongen för TSK som inför sommaruppehållet ligger på en sjätte plats i tabellen.